Close
Пребарување
Filters

Опрема

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Sysmex CA-620 and 660 Systems

Комплетно автоматизирани анализатори, погодни за средно-големи лаборатории, кои работат рутински и специфични коагулациони тестови.

Прочитај повеќе

BFT II Analyzer

BFT II анализаторот ја комбинира предноста на механичката и фото-оптичката детекција на коагулумот, со уникатна турбодензитометриска детекција. Полуавтоматски двоканален коагулометар, кој се користи за испитување рутински тестови на хемостаза.

Прочитај повеќе

INNOVANCE PFA-200 System

INNOVANCE PFA-200 системот овозможува автоматска проценка на функцијата на тромбоцитите за вродени, стекнати и индуцирани дисфункции на тромбоцитите, за само 5-8 минути. Ги мери процесите на примарната хемостаза и заради специфичната технологија на работа, овозможува реална хемодинамска средина за самите мерења.

Прочитај повеќе

Atellica Coag 360 system

Најнова генерација на целосно автоматизиран систем за лаборатории за хемостаза, со широко мени на тестови.

Прочитај повеќе

Atellica Neph 630 system

Инструмент од најновата генерација на целосно автоматизирни нефелометри, со широко мени на рутински и специфични анализи на серум, плазма, урина и цереброспинална течност.

Прочитај повеќе

Thrombotimer

Полуавтоматски коагулометар, со оптомеханички принцип на мерење на реакција на когаулација, за брзи и доверливи резултати.

Прочитај повеќе