Close
Пребарување
Filters

Опрема

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Seegene

Широка палета на системи, базирани на иновативни технологии, како TOCE, DPO, READ, ATP real-time PCR, за детекција на различни инфективни патогени и генетски мутации.

Прочитај повеќе

Thermo Fisher Scientific

Производите на Thermo Fisher Scientific се дизајнирани да обезбедат репродуцибилност и перформанси во секојдневните активности вклчувајќи производи за реверзна транскрипција, PCR, електрофореза на нуклеински киселини и клонирање.

Прочитај повеќе

Vilber Lourmat

VILBER LOURMAT е водечка компанија која развива и произведува тестови и системи за флуоресценција, хемилуминисценција и биолуминисценција по највисоки стандарди за квалитет.

Прочитај повеќе