Close
Пребарување
Filters

Поединечни алергени

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

3g Allergy

3g Allergy e најнова, трета генерација ин витро дијагностички тестови за детекција на алерген специфични IgE антитела. Уникатно дизајнирани крвни тестови со кои се обезбедуваат брзи, сигурни и квантитативни резултати. Самите тестови се во течна фаза, што овозможува висока сензитивност и специфичност, а техниката на ензимски амплифицирана хемилуминисценција дава неспоредлива точност на тестирањето.

Прочитај повеќе

MAXI Allergy Screen

Ин витро дијагностички тестови на производителот R-Biopharm за квантитативна детерминација на алерген специфични ИгЕ антитела во серум. Избор од над 700 различни поединечни и групни алергени, со можност за комбинација на алергени по сопствен избор. Методата е со висока специфичност, сензитивност и точност (Студија на W. Kersten - Institute for Environmental and Industrial Mdicine, Moers).