Close
Пребарување
Filters

Полуавтоматизирани биохемиски анализатори

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Eurolyser Cube Point-of-care aнализатор

Модерен и компактен Point-of-care анализатор, со широко мени на тестови за проценка на кардиолошки маркери, коагулационен статус, маркери на воспаление и дијабет. Инструментот користи RFID технологија за автоматско процесирање на тестовите, а резултатот се добива за неколку минути.

Прочитај повеќе

StatFax Chemistry Analyzer

StatFax chemistry analyzer е компактен, економичен, самостоен полуавтоматизиран хемиски анализатор, со можност за турбидиметриски анализи и вграден печатач.

Прочитај повеќе