Select Page

МИКОТОКСИНИ

R-Biopharm нуди повеќе различни аналитички платформи за анализа на митотоксини, во зависност од типот на примерокот, бројот на примероци, време потребно за добивање резултат, едноставноста за користење и достапната опрема.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ