Select Page

BCS XP SYSTEM

Комплетно автоматизиран коаголуметар, за брзи и прецизни резултати – најчесто користен инструмент во светски рамки во различни трансфузиолошки лаборатории.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Категории ,