Select Page

SISTEMAS GENOMICOS

Sistemas Genómicos е првата голема шпанска фирма специјализирана за генетско секвенционирање со скоро две децениско искуство во областа на молекуларна биологија и генетика, со специјализација во техники насочени кон полето на здравствена заштита, храна и земјоделство и истражување.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ