Select Page

SYSMEX CA-1500 SYSTEM

Брзa анализа на голем број примероци, со висока прецизност и точност. Компактен, комплетно автоматизиран систен, кој истовремено изведува коагулациони, хромогени и имунолошки тестови.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Категории ,