Select Page

SYSMEX CA-7000 SYSTEM

Комплетно автоматизиран коагулометар, еден од најбрзите инструменти од фамилијата на коагулометри на Siemens, има можност за континуирано издавање на резултати на секои 7 секунди.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Категории ,