Select Page

VIRCLIA ТЕСТОВИ ЗА ИНФЕКТИВНИ ПРИЧИНИТЕЛИ

Хемилуминисцентна технологија со сеопфатно мени на тестови за дијагноза на инфективни болести. Откријте ја разноврсноста на нашите китови кои нудат високосензитивно решение за помалку време од било која друга техника.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Категорија