Close
Пребарување
Filters
Економично решение за брзо тестирање на електролити и Литиум во лаборатории и клиники со поголема динамика. Дизајнирани за работа со разни видови примероци, RAPIDChem 744/754 анализаторите генерираат брзи резултати, редуцирајќи го изложувањето на операторот на биолошки опасен материјал.

Прочитај повеќе