Close
Пребарување
Filters

RIDA qLine®Allergy - квантитативни алерготестови

Погледнете го принципот на работа на RIDA qLine®Allergy – најнова генерација на ин витро тестови за алергодијагностика, единствени квантитативни алерготестови со стандардна крива калибрирана согласно стандард на СЗО „2nd WHO IRP 75/502 for human IgE“.

Готови панели со по 20 алергени (инхалаторни, нутритивни, инсекти и нивни отрови, педијатриски, комбинирани за наше поднебје) за ефикасно дијагностицирање.

 

Архива за новости