Close
Пребарување
Filters

Серолошки тестови

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Елиса тестови за инфективни заболувања

Широка палета на ЕЛИСА тестови од производителите Vircell и IBL International, за детекција на инфективни заболувања, вклучувајќи вирусни, бактериски, паразитарни и фунгални инфекции.

Прочитај повеќе

VirClia тестови за инфективни причинители

Хемилуминисцентна технологија со сеопфатно мени на тестови за дијагноза на инфективни болести. Откријте ја разноврсноста на нашите китови кои нудат високосензитивно решение за помалку време од било која друга техника.

Прочитај повеќе

Имунохемилуминисцентни тестови за инфективни заболувања

Детекција на инфективни причинители со метод на ензимски амплифицирана хемилуминисценција, на инструментот Immulite 1000/2000.

Прочитај повеќе