Close
Пребарување
Filters

Системи за автоматска идентификација на микроорганизми и одредување чуствителност

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

MicroScan WalkAway Plus system

Систем за комплетно автоматизирана идентификација на микроорганизми и тестирање на чуствителност на антибиотици, со единствена MIC детекција на резистенција во развој.

Прочитај повеќе

MicroScan autoScan-4 System

Полуавтоматизиран систем за процесирање на сите видови Microscan панели за идентификација на микрорганизми и тестирање на чуствителност.

Прочитај повеќе