Close
Пребарување
Filters

За клиничка дијагностика

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Brilliance Candida Agar

Селективна диференцијална подлога за брза изолација и идентификација на клинички значајни Candida spp.

Прочитај повеќе

Brilliance Salmonella Agar

Селективнен медиум за изолација и идентификација на Salmonella.

Прочитај повеќе

Brilliance UTI Clarity Agar

Диференцијација и пресумптивна дијагноза на најчести предизвикувачи на уринарни инфекции.

Прочитај повеќе

Brilliance UTI Agar

Хромоген медиум за пресумптивна идентификација и диференцијација на сите главни микроорганизми предизвикувачи на уринарни инфекции.

Прочитај повеќе