Close
Пребарување
Filters

За скрининг на резистенција

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

Brilliance CRE Agar

Широка палета на хромогени, селективни и општи подлоги, од производителот OXOID, за рутинска употреба во микробиолошки лаборатории.

Прочитај повеќе

Brilliance ESBL Agar

Употребете ја оваа подлога за детекција на ESBL (Extended Spectrum ß-Lactamase) - продуцирачка E. coli и Klebsiella, Enterobactger, Serratia и Citrobacter group (KESC), директно од клинилки примероци, за 24 часа

Прочитај повеќе

Brilliance MRSA 2 Agar

Одлична сензитивност, на едноставна хромогена подлога за детекција на MRSA за 24 часа.

Прочитај повеќе

Brilliance VRE Agar

Хромогена скрининг подлога за детекција на Vancomycin Resistant Enterococci (VRE), идентификација на Enterococcus faecium и Enterococcus faecalis, директно од клинички примероци, за 24 часа.

Прочитај повеќе