Select Page

КОНТАКТ


АВИЦЕНА ДОО
ул. 1551 бр. 5Б,
инд. зона Визбегово
1000 Скопје

тел. + 389 2 3079 700

факс.+ 389 2 3079 400

avicena@avicena.com.mk

 

Ја прочитав и се согласувам со Политиката за приватност на AVICENA Дијагностика

7 + 11 =