Select Page

BRILLIANCE ENTEROBACTER SAKAZAKII AGAR

За диференцијација и енумерација на E. sakazakii од адаптирани млека за доекнчиња и др. примероци на храна.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ