Select Page

BRILLIANCE STAPH 24 AGAR

Селективна хромогена подлога за изолација и енумерација на коагулаза позитивни стафилококи во храна, во првите 24 часа.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Категорија