Select Page

Дехидрирани прашкасти подлоги

Широка палета на дехидрирани подлоги за различна намена, за употреба во микробиолошки лаборатории.
За повеќе информации, посетете го следниот линк.

Не се пронајдени продукти кои се совпаѓаат на вашиот избор.