Select Page

ATELLICA SOLUTION IMMUNOASSAY & CLINICAL CHEMISTRY ANALYZERS

Интегрирани имунолошки и биохемиски анализатори, со комплетна автоматизација-од поставување примерок до издавање краен резултат. Патентиран метод на транспорт на примероците и можност за креирање на повеќе од 300 прилагодливи конфигурации на системите, во линеарна, L или U форма.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ