Select Page

ATELLICA CH 930 ANALYZER

Автоматизиран биохемиски анализатор, со капацитет од 1800 тестови на час. Користи докажана micro-volume технологија за фотометриско тестирање и високо доверлица интегрирана mμLtisensor технологија (IMT) за тестирање електролити.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ