Select Page

THROMBOTIMER

Полуавтоматски коагулометар, со оптомеханички принцип на мерење на реакција на когаулација, за брзи и доверливи резултати.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Категории ,

Опис

Полуавтоматски коагулометар, со оптомеханички принцип на мерење на реакција на когаулација, за брзи и доверливи резултати.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ