Select Page

AMPLEX

Широк спектар на панели за молекуларна детекција на инфективни патогени и антибиотска резистенција. Анализа директно од примерок, без екстракција на ДНК/РНК, без можност за контаминација. Широк спектар на примероци, резултат во реално време, за 15-30 минути.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ