Select Page

SEEGENE

Широка палета на тестови, базирани на иновативни технологии, како TOCE, DPO, READ,ATP real-time PCR, за детекција на различни инфективни патогени и генетски мутации.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ