Select Page

NIPD Genetics -а Medicover Company

NIPD Genetics е европска биотехнолошка компанија која произведува и развива современи генетски тестови.

Основана во 2010 година, NIPD Genetics користи сопствени генетски и биоинформатички методи, за развој нови технологии за прогноза, превенција, подобро клиничко управување и терапија на генетски болести.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ