Select Page

BRILLIANCE E.COLI/COLIFORM AGAR

Диференцијација помеѓу E.coli и други колиформни бактерии во култури од примероци од храна и примероци од околината.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Категорија