Select Page
Авицена ДОО со донација на ЈЗУ УК за гинекологија и акушерство-Скопје

Авицена ДОО со донација на ЈЗУ УК за гинекологија и акушерство-Скопје

Со особено задоволство ве информираме дека Авицена дијагностика се приклучи кон донаторската кампања „Сите ние, пријатели на бебињата” на Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство-Скопје, со донација на возило, потребно за транспорт за...
Авицена со учество на Симпозиум „Highlights in Acute Coronary Syndrome“

Авицена со учество на Симпозиум „Highlights in Acute Coronary Syndrome“

Авицена беше дел од Симпозиумот „Highlights in Аcute Coronary Syndrome“ одржан во периодот од 4-5.09.2018 година во хотел Александар Палас, Скопје. Авицена беше дел од Симпозиумот „Highlights in Аcute Coronary Syndrome“ одржан во периодот од 4-5.09.2018 година во...
Авицена со учество на VI Конгрес на Микробиолозите на Македонија со меѓународно учество

Авицена со учество на VI Конгрес на Микробиолозите на Македонија со меѓународно учество

Ве информираме дека Авицена дијагностика и оваа година беше дел од 6-тиот по ред Конгрес на Микробиолозите на Македонија со меѓународно учество и Симпозиумот со наслов „Emerging infections“ кои се одржаа во периодот од 30.05 – 02.06.2018 година во хотел...
Авицена дијагностика покровител на интерсекциски стручен состанок на Здружението на трансфузиолози на РМ и Здружението за перинатална медицина на РМ

Авицена дијагностика покровител на интерсекциски стручен состанок на Здружението на трансфузиолози на РМ и Здружението за перинатална медицина на РМ

Ве информираме дека на ден 25.04.2018 год. со почеток во 14.00 часот, во салата на амфитеатарот во Деканатот на Медицински факултет  – Скопје под покровителство на Авицена се одржа стручниот состанок на Здружението на трансфузиолози на РМ и Здружението за...
Авицена дијагностика со учество на ECCMID 2018

Авицена дијагностика со учество на ECCMID 2018

Tрадиционално, како и секоја година, дел од тимот на Авицена дијагностика учествуваше на 28-миот Европски Конгрес за Клиничка Микробиологија и Инфективни Заболувања – ECCMID 2018, кој се одржа во периодот од 21-24ти Април во Мадрид, Шпанија… Tрадиционално,...
Авицена дијагностика со учество на X Балкански Конгрес на микробиолозите – Microbiologia Balkanica 2017

Авицена дијагностика со учество на X Балкански Конгрес на микробиолозите – Microbiologia Balkanica 2017

Почитувани,Задоволство ни е да Ве информираме дека дел од тимот на Авицена дијагностика учествуваше на X Балкански Конгрес на микробиолозите – Microbiologia Balkanica 2017, кој се одржа во Park hotel Moskva, Софија во периодот од 16-18-ти Ноември 2017...