Select Page

MEDONIC M32 HEMATOLOGY ANALYZER

Medonic Hematology analyzer е автоматски систем за изработка на триделна диференцијална крвна слика со 20 параметри. Двоканален систем со 2 посебни и независни канали за мерење, еден за RBC и PLT (еритроцити и тромбоцити), друг за WBC и HGB (леукоцити и хемоглобин). Резултатите се добиваат за 55 секунди (капацитет од приближно 65 примероци/час).

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ