Select Page

RAPIDCHEM 744/754 SYSTEMS

Економично решение за брзо тестирање на електролити и Литиум во лаборатории и клиники со поголема динамика. Дизајнирани за работа со разни видови примероци, RAPIDChem 744/754 анализаторите генерираат брзи резултати, редуцирајќи го изложувањето на операторот на биолошки опасен материјал.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Категорија