Select Page

RAPIDLAB 348EX SYSTEM

RAPIDLab 348EX System – идеално, исплатливо решение за помали лаборатории. Брзите и точни резултати се достапни за само 60 секунди. Комбинацијата на докажаната технологија на Siemens Healthcare Diagnostics за гасни анализи во крв со најновите достигнувања, овозможуваат олеснување на работата во секојдневната рутинска пракса.

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Категорија